Categories
Insighturi de comunicare

Pot sa imi creez singur/a brandul personal?

Intotdeauna la incepu ne temem sa investim sau sa alegem o persoana cu expertiza care sa ne indrume si preferam sa incercam intai pe contr propriu si abia apoi sa investim. Am creat acest articol pentru ce care se intreaba daca isi pot construi singuri brandul personal, iar mai jos sunt raspunsurile mele.

Parerea mea este ca da 👍, atata timp cat iti dedici timp pentru a te cunoaste mai bine, a-ti intelege abilitatile si a-ti clarifica de unde vine nevoia de comunicare.

Desigur ca e mai bine sa apelezi la un specialist, dar nu tot timpul avem resursele financiare 💸 necesare sa investim pentru a ne crea un brand personal.

Sau… de multe ori amanam investitia, desi ne-o permitem, cu speranta ca va veni candva momentul potrivit. Total fals! 👎

Sfatul meu este sa iti cauti resursele online, sa te documentezi, sa urmezi toti pasii care ti se potrivesc si sa incerci.

‼Tine totusi cont ca e important ca tot ceea ce comunici sa urmeze o strategie si niste obiective, dar mai ales sa aiba coerenta, pentru ca altfel risti sa faci o ciorba, sau cate putin din toate.

Recomandarea mea este sa-ti gasesti pasiunea 🧲, iti dai seama ce vrei sa comunici 🪧 si sa-ti gasesti nisa 🗝, astfel incat sa te diferentiezi de ceilalti.

Spune-mi, cum ti se pare ce ai citit? Are sens pentru tine? Crezi ca poti incepe de undeva?

Pentru mai multe sfaturi si recomandari de #comunicare#marketing si #brandpersonal, urmariti-ma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *