Categories
Personal Storytelling

Grija fata de tine nu inseamna egoism

Nu e prea constructiv sa te gandesti mereu la ce vor ceilalti de la tine, sa te daruiesti lor si sa uiti de tine, ramanand fara resurse interioare. Cel mai sanatos lucru pe care il poti face pentru tine este sa decizi sa traiesti si sa te gandesti la tine.

Nu intr-o maniera egoista, nociva sau pagubitoare celorlalti, ci intr-o comuniune si impacare cu tine, cu sinele tau si constiinta ta.

Pentru ca, ca sa poti oferi, trebui sa ai de unde.

Si la job, si acasa.

Fericirea si starea ta de bine sunt in totalitate responsabilitatea ta. Sentimentele si actiunile celorlalti vizavi de ce decizi tu ca e cel mai bine pentru tine nu sunt responsabilitatea ta.

Si daca ai fost obisnuit sa te dedici si sa dai mai mult altora decat tie pentru multi ani, e posibil sa simti disconfort si vinovatie la inceput. Dar pentru a-ti fi fidel tie si a-ti asuma ca cel mai important rol pe care il ai e cel din viata ta, merita sa treci peste asta.

Si, iti spun din experienta, in timp te vei obisnui si vei decide cu mai multa claritate si usurinta sa faci ce e cel mai bine pentru tine, prin exercitiu.

O zi cu claritate in minte si in suflet iti doresc! Si sa faci intotdeauna ce e cel mai bine pentru tine!

One reply on “Grija fata de tine nu inseamna egoism”

A mers fix la sufletul meu aceste rânduri! Felicitări pentru articole! As vrea sa văd mai multe❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *