Categories
Personal Storytelling

Oamenii-oglinda

O data la ceva timp viata iti aduce in cale un om care seamana cu tine si face aceleasi greseli pe care le-ai facut si tu de-a lungul timpului sau pe care le mai faci, tocmai pentru a-ti da seama cum nu mai vrei sa fii.

Sau cum ii influenteaza actiunile tale pe ceilalti. Si nu e intotdeauna pozitiv.

Iar pentru asta, oricat de naspa s-ar simti experienta, e bine sa fii recunoscator, pentru ca se intampla rar si e doar spre binele tau.

E bine ca din cand in cand sa gasim pe cineva in care sa ne oglindim pentru a intelege mai bine ce si cum gresim, si sa ne straduim sa ne imbunatatim.

Sunt work in progress, si recunosc ca gresesc in relatie cu oamenii mai des si mai urat decat mi-as dori. Dar imi asum cand gresesc si uneori ma scuz pentru chiar mai mult decat am facut.

Si de putine ori scuzele vin si din sens opus.

Si desi nu oricine are puterea sau vointa de a-si cere scuze sau de a recunoaste cand a gresit, asta nu inseamna ca noi trebuie sa incetam din a ne cere scuze pentru partea noastra de greseala.

Sunt recunoscatoare pentru tot binele pe care mi-l aduce viata in cale. Cred ca merit sa imi fie bine si cred ca e deja bine in jurul meu. Sunt recunoscatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *